1. top-10
  2. Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm.

Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm.

Kleur

beige/roze/bruin

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm.

De Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE heeft een uniek design en een geweldige realistische afwerking. Hij heeft een zacht en glad oppervlak dat zorgt voor een heerlijk gevoel. De dildo is gemaakt van een hoogwaardig medisch siliconen dat ontwikkeld is om jou een optimaal gebruiksgemak te bieden. De dildo heeft een speciale vormgeving met verschillende hoogte- en diktegradaties zodat je een onvergetelijke ervaring hebt tijdens je seksuele avonturen. De Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE heeft ook een verstelbare basis met een stevige grip zodat je de dildo makkelijk kunt bedienen en in- en uitschakelen. Je kunt de dildo ook gebruiken in combinatie met jouw favoriete glijmiddel voor nog meer plezier. Deze dildo is sterk, duurzaam en gemaakt van een 100% lichaamsveilig materiaal. Geniet van een geweldige ervaring met de Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE. De Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE is een unieke dildo met een realistische zombie-achtige look. Het heeft een gladde en zachte afwerking, die soepel en comfort.

Veelgestelde vragen over Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm.

Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 20 cm

Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. is gemaakt van Siliconen en is beige/roze/bruin van kleur.

Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Kiotos Monstar Dildo Beast 34 ZOMBIE 20 x 4 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes