1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Roségoud/Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:46 cm

Lengte: 16 cm

Plezier voor

Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Met de Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set kun je naar een andere dimensie van genot. De Satisfyer Pro 2 Gen 2 is een revolutionaire klitoris stimulator die jouw lichaam in een stroom van intense sensaties zet. Door de innovatieve luchtdruktechnologie omring je de clitoris met een krachtige en zachte sensatie. Deze stimulator heeft 11 intensiteitsniveaus, waardoor je een ongekende seksuele ervaring krijgt. Daarnaast heeft de Easylove Tarzan Vibrator een stevig design met een zachte structuur. Dit maakt de vibrator perfect voor het verkennen van je gevoeligste plekjes. Met het ingebouwde draai-mechanisme kun je de vibrator eenvoudig bedienen. De Tarzan Vibrator heeft 10 verschillende vibratie standen en een stille motor, waardoor je deze discreet kunt gebruiken. Met deze combinatie set krijg je het beste van twee werelden en kun je jouw seksuele verlangens vervullen. Koop deze set en ervaar de intensiteit van de Satisfyer Pro 2 Gen 2 met de veelzijdige Easylove Tarzan Vibrator.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:46 cm
  • Lengte: 16 cm

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van Siliconen en is Roségoud/Roze van kleur.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Gen 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes