1. top-10
  2. Easytoys Realistische dildo 15 cm beige.

Easytoys Realistische dildo 15 cm beige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Easytoys Realistische dildo 15 cm beige.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

22.50 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:3.60 cm

Lengte: 15 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Easytoys Realistische dildo 15 cm beige.

Deze realistische dildo van EasyToys is gemaakt van lichaamsveilig materiaal. De buitenkant voelt zacht aan en is voorzien van een realistische tekening. Hij is gemakkelijk schoon te maken met een milde zeep en lauw water. Na gebruik kun je de dildo drogen met een schone handdoek. Deze EasyToys Realistische Dildo 15 cm beige is de perfecte manier om je seksuele ervaring te verrijken. Geniet van het realistische gevoel, de zachte buitenkant en de realistische tekening. Creëer een nieuwe ervaring in de slaapkamer met deze dildo en laat jezelf en je partner de ultieme genot ervaren. Deze dildo is klein van formaat en perfect voor beginners. Maar hij is ook geschikt voor een strap-on harnas. Neem je partner anaal of penetreer elkaar als lesbisch koppel. Geniet van de realistische ervaring en verrijk je seksleven met deze EasyToys Realistische Dildo 15 cm beige.

Veelgestelde vragen over Easytoys Realistische dildo 15 cm beige.

Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.60 cm
  • Lengte: 15 cm

Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. is gemaakt van PVC en is Beige van kleur.

Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. is 22.50 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Easytoys Realistische dildo 15 cm beige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes