1. top-10
  2. We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator.

We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator.

Kleur

Rood

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

7.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.17 cm

Lengte: 7.48 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator.

Sync biedt ook interessante mogelijkheden voor alleen gebruik. Het is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-verbinding, waarmee je de We-Connect-app kunt gebruiken om de vibratie te bedienen. Met de app kun je je creativiteit de vrije loop laten en de vibraties bedienen vanaf elk deel van de wereld. Bovendien is Sync USB-oplaadbaar, waardoor je het altijd klaar hebt voor gebruik. Sync is gemaakt van siliconen en is lekker zacht voor uw huid. Het is ook 100% waterdicht, wat betekent dat je het kunt gebruiken in bad of onder de douche. Geniet samen van de spannende sensaties die Sync biedt en voel je dichter bij elkaar dan ooit. Sync is een partner vibrator die je een nieuwe dimensie geeft aan je seksuele ervaring.

Veelgestelde vragen over We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator.

We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.17 cm
  • Lengte: 7.48 cm

We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. is gemaakt van Siliconen en is Rood van kleur.

We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. is 7.50 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw.

We-Vibe Sync Koppel Vibrator Voor hem en haar Partner Vibrator Met App Bediening USB-oplaadbaar Couples Vibrator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes