1. top-10
  2. Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm.

Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Synthetisch rubber

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 22.5 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm.

Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een realistische dildo die perfect aansluit bij hun behoeften. De dildo heeft een speciale coating die het huid-op-huidgevoel nabootst, waardoor hij perfect aanvoelt. Het heeft ook een realistisch uiterlijk, met aders, ballen en een zuignap aan de onderkant. De Kiotos Cox Black Dildo is gemaakt van een stevig en flexibel materiaal dat is ontworpen om je te voorzien van een comfortabele en veilige ervaring. Het is ook gemakkelijk te reinigen en gemaakt van hypoallergeen materiaal dat niet-irriterend is. Het is ook vrij van weekmakers, ftalaten en andere toxines, dus je kunt er zeker van zijn dat je een veilig product koopt. De Kiotos Cox Black Dildo is 22,5 cm lang en 5 cm in doorsnede en is daarom perfect voor alle niveaus van ervaring. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, met een comfortabel handvat dat je helpt de dildo precies waar je hem wilt hebben te plaatsen. De zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat de dildo stevig blijft zitten, waardoor je de vrijheid.

Veelgestelde vragen over Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm.

Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 22.5 cm

Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. is gemaakt van Synthetisch rubber en is zwart van kleur.

Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. is 15 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Kiotos Cox Black Dildo Met Zuignap die echt aanvoelt 22,5 x 5 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes