1. top-10
  2. Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal.

Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal.

Kleur

Transparant

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

Glas

Afmetingen

Breedte:3.5 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal.

De Glazen Dildo Sparkle Wand is de perfecte keuze voor een avontuurlijk solo-avontuur. Met zijn 18 cm lengte en 3,5 cm diameter is hij de perfecte maat voor iedereen die een meer intense ervaring wil. Dankzij het gladde, gebogen oppervlak is de dildo gemakkelijk te hanteren, waardoor je een geruststellende controle hebt over je massage ervaring. De glazen dildo is gemaakt van veilig materiaal, waardoor je deze zowel warm als koud kunt gebruiken. Verwarm de dildo in warm water om de intensiteit van je seksuele ervaring te verhogen of koel de dildo in koud water om de spanning te versterken. Met deze glass dildo kun je zelfs temperature play uitproberen - de zachte, sensuele sensaties zijn ongelooflijk! Je kunt de Glazen Dildo Sparkle Wand gebruiken voor mannen en vrouwen, zowel vaginaal als anaal. Het gladde oppervlak zorgt voor een comfortabele insluiting, waardoor je extra diep kunt genieten van elke sensatie. Neem de dildo gerust mee in bad of onder de douche om het momentje voor jezelf nog intenser te maken. Met de Glazen Dildo Sparkle Wand heb je volledige controle over je eigen plezier.

Veelgestelde vragen over Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal.

Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.5 cm
  • Lengte: 18 cm

Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. is gemaakt van Glas en is Transparant van kleur.

Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. is 9 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Glazen Dildo Sparkle Wand 18 cm x 3.5 cm Glass Dildo Voor Temperature Play Dildo voor mannen en vrouwen Voor vaginaal. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes