1. top-10
  2. Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen.

Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen.

Kleur

Geslacht

Inbrenglengte

24 cm

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen.

De Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen is een revolutionaire seksspeeltje dat is ontworpen om intieme momenten te vereeuwigen. De dildo is gemaakt van een ongelooflijk realistisch materiaal, waardoor het aanvoelt alsof je een echte geslachtsgemeenschap hebt. Dit realistische gevoel wordt versterkt door de vibrerende functie die je op afstand kunt bedienen met de afstandsbediening met 7 standen. De zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat je de Sex Dragon® op elke glad oppervlak kunt plaatsen en hij blijft zitten zonder te bewegen. De Sex Dragon® is een buitengewoon hygiënisch seksspeeltje dat je na gebruik gemakkelijk kunt reinigen met warm water en een milde zeep. Bovendien wordt het product geleverd in een discrete verpakking, zodat je het discreet kunt bestellen en ontvangen. Vanwege persoonlijke hygiëne kan dit product echter niet retour gestuurd worden nadat de verpakking is open gemaakt. Met de Sex Dragon® open je een wereld van verrukking en geslachtsgemeenschap, waar je nooit meer zonder zou willen.

Veelgestelde vragen over Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen.

Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. is gemaakt van en is van kleur.

Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. is 24 cm. Het is geschikt voor .

Sex Dragon® Vibrerend super realistische dildo met zuignap 23 cm afstandsbediening 7 standen. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes