1. top-10
  2. Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige.

Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige.

Kleur

Beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:13.50 cm

Lengte: 18.50 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige.

De Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige is de perfecte manier om jouw seksuele ervaringen te verbeteren. Deze revolutionaire vibrator heeft een flexibel en uiterst zacht materiaal dat het gevoel van een echte penis nabootst. Bovendien heeft de vibrator een beweegbare voorhuid die jouw ervaring nog realistischer maakt. Daarnaast zijn de testikels flexibel beweegbaar en zorgen de krachtige zuignap ook voor een veilige bevestiging op alle oppervlakken. De Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige heeft een ergonomisch ontwerp dat geschikt is voor alle anatomieën, wat je gemakkelijk toelaat om de perfecte positie te vinden. Bovendien heeft de vibrator een krachtige motor die aanpasbaar is aan jouw wensen en behoeften. De vibrator heeft ook een waterdicht ontwerp dat het mogelijk maakt om genieten van een onvergetelijke ervaring in bad of onder de douche. Met de Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige ben je zeker dat je de meest realistische seksuele ervaring ooit zal he.

Veelgestelde vragen over Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige.

Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:13.50 cm
  • Lengte: 18.50 cm

Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. is 14 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Real Body Real Jo Realistische Zuignap Vibrator met bewegende voorhuid 18.5 cm beige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes