1. top-10
  2. Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Zwart / Bruin

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Met de Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set krijg je het beste van twee werelden. Dit voordeelset bevat twee krachtige sextoys die je een uniek en intens genot kunnen bezorgen. De Satisfyer Pro Penguin is een innovatieve clitorisstimulator met drukke luchttechnologie. Met dit apparaat kun je genieten van een zacht vacuüm dat zachtjes over je gevoelige plekken kust. De Ultra Wand Mini Massager Wand biedt daarnaast een diepe, krachtige vibratie die je hele lichaam doet schudden. Met deze combinatie kun je je eigen grenzen verkennen en de meest intense hoogtepunten bereiken. Bovendien is de Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set ideaal voor onervaren beginners die niet te veel willen uitgeven. Je krijgt in dit setje twee krachtige sextoys voor de prijs van één, waarmee je alles kunt uitproberen. En om de ervaring nog intiemer te maken, wordt het pakket ook nog eens discreet verzonden. Dus als je op zoek bent naar een combinatie die jouw genot vergroot, dan is de Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van Siliconen en is Zwart / Bruin van kleur.

Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is 12 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Satisfyer Pro Penguin met Ultrawand Mini Massager Wand Combinatie Voordeel Set. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes