1. top-10
  2. Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug.

Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug.

Kleur

Paars | Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 31 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug.

De Mystease Strapon Voorbinddildo is een unieke sex toy voor koppels. Het biedt je de kans om je seksuele fantasieën tot leven te brengen en jouw partner helemaal wild te maken. Het is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam siliconen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt. Het is ook vrij van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is om te gebruiken. Met onze Strapon Voorbinddildo, kun je een realistische penetratie ervaren als nooit tevoren. Het harnas heeft een verstelbare taille en heupen voor een perfecte pasvorm. Daarnaast heeft het een speciale verstelbare nylon riem en een buttplug voor extra stimulatie. De plug heeft een speciale vorm, waardoor je een ongelooflijke sensatie en plezier zult ervaren. De buttplug kan ook eenvoudig worden verwijderd en gereinigd na gebruik.

Veelgestelde vragen over Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug.

Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 31 cm

Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. is gemaakt van Siliconen en is Paars | Zwart van kleur.

Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. is 17 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Mystease Strapon Voorbinddildo voor Mannen en Vrouwen Voorbind Dildo Sex Toys voor Koppels Pegging Harnas met Buttplug. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes