1. top-10
  2. Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Beige/Transparant

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:3.80 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Deze speciale verwenbundel bestaat uit een medium realistische Handful Dildo met een zuignap en een fles Vibies glijmiddel op waterbasis. De Handful Dildo is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal dat glijdt als een echte penis. Je kunt ermee spelen en heerlijk genieten van een realistisch penetratiegevoel met alle mogelijkheden. Je kunt variëren met verschillende bewegingen en tempo's, zodat je je eigen perfecte ervaring kunt creëren. Maar het gebruik van glijmiddel is natuurlijk belangrijk voor het verhogen van je comfort. Daarom hebben we deze Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set samengesteld. Het Vibies glijmiddel is gemaakt van plantaardige ingrediënten op basis van water, dus het is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens goed voor je huid. Het glijmiddel zorgt ervoor dat je de Handful Dildo op een soepele manier kunt invoeren, zodat je nog meer plezier kunt beleven. Maar het glijmiddel zorgt ook voor een langere levensduur van de dildo. Je kunt er dus meer plezier mee beleven zonder dat je bang hoeft te z.

Veelgestelde vragen over Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.80 cm
  • Lengte: 20 cm

Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van PVC en is Beige/Transparant van kleur.

Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is 15 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Medium Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes