1. top-10
  2. Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 3 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm.

De Rosebay Realistische Dildo met Balzak met zuignap is perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een dildo met een extra realistisch gevoel. De dildo heeft een rechte, elegant gevormde schacht en een knik in het midden om de schacht een realistische penisvorm te geven. Het materiaal is gemaakt van TPE, een hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. Bovendien heeft deze dildo een zuignap aan de onderkant, waardoor je de dildo kunt bevestigen aan gladde oppervlakken, zoals douchewanden, vloeren of tegels. De Rosebay Realistische Dildo met Balzak met zuignap heeft een totale lengte van 21 cm. De dildo heeft een diameter van 4 cm, wat perfect is voor beginners. De dildo is eenvoudig te gebruiken en is ook geschikt voor anal play. Bovendien is de dildo waterdicht, waardoor je hem ook kunt gebruiken in de douche, bad of jacuzzi. Met deze dildo heb je een realistische, comfortabele en spannende dildo-ervaring.

Veelgestelde vragen over Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 3 cm

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. is 15 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Rosebay Reaistische Dildo met Balzak Dildo met zuignap Dildo Mannen en Vrouwen Anaal 21cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes