1. top-10
  2. Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator.

Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator.

Kleur

zilver

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:7 cm

Lengte: 33 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator.

Met de Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator kun je op een nieuw niveau van genot komen. Deze krachtige vibrator is uitgerust met de nieuwste vibrerende motor technologie en biedt verschillende sterktes en patronen om je orgasme te versterken. De ergonomische vorm en zachte siliconen buitenkant zorgen voor een comfortabel gevoel. Het is ook draadloos, dus je kunt het overal meenemen voor een discrete ervaring. De Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator is ook eenvoudig te bedienen met een intuïtieve bedieningsknop. Met slechts een druk op de knop kun je kiezen tussen de 8 verschillende trillingen die verschillen in kracht en patroon. Je kunt ook de intensiteit van de trillingen aanpassen om je orgasme nog meer te versterken. Met deze krachtige vibrator kun je genieten van een diepgaande en intense stimulatie. De vibrator is ook waterdicht, dus je kunt deze gebruiken voor je meest wilde avonturen onder de douche of in bad. Het opladen gaat eenvoudig met de USB-kabel die meegeleverd wordt. De Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ervaring.

Veelgestelde vragen over Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator.

Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:7 cm
  • Lengte: 33 cm

Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. is gemaakt van Siliconen en is zilver van kleur.

Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw.

Pixey Deluxe Oplaadbare Wand Vibrator. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes