1. top-10
  2. TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9.30 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 3.10 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

Met de TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen kom je in het diepste van je plezier. Deze vibrator is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel mannen als vrouwen. De vibrator heeft een unieke, flexibele vorm die een comfortabel gevoel biedt en perfect past in elk gat. Het is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en heeft een stille motor die je intens plezier geeft. Het is ook voorzien van verschillende vibratie-instellingen, zodat je kunt kiezen wat je het meest aanspreekt. De vibrator is ook waterdicht en je kunt hem gebruiken in de douche of bad. De TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen is een geweldig speeltje om toe te voegen aan je collectie. Je kunt ervan genieten terwijl je alleen bent of met je partner. Probeer het nu uit en ervaar het ultieme genot!

Veelgestelde vragen over TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen.

TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 3.10 cm

TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is 9.30 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

TipsToys Anale Speeltjes Vibrator Buttplug Stimulator Sex Toys voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes