1. top-10
  2. Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige.

Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige.

Kleur

Beige

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

22 cm

Materiaal

Thermoplast

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 25 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige.

Deze dildo en strap-on set is ontworpen door Cimejo en is de perfecte oplossing voor koppels die op zoek zijn naar een krachtige dildo en een veilig te gebruiken strap-on harnas. De dildo is gemaakt van siliconen rubber wat zacht aanvoelt en stevig blijft. Met de bijgeleverde strap-on harnas is de dildo eenvoudig en veilig te gebruiken en te verplaatsen. Het harnas is makkelijk aan te passen aan verschillende maten en is verstelbaar in de taille. Het is mogelijk om deze dildo en strap-on set in een handomdraai te veranderen in een voorbind dildo. De dildo is stevig maar toch zacht aanvoelend en eenvoudig te verplaatsen. De strap-on harnas is eenvoudig aan te passen en biedt een veilige en comfortabele pasvorm. Deze dildo is ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een krachtige dildo en een veilig te gebruiken strap-on harnas. Met deze dildo kunnen koppels op een veilige manier hun fantasieën uit laten komen.

Veelgestelde vragen over Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige.

Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 25 cm

Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. is gemaakt van Thermoplast en is Beige van kleur.

Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. is 22 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Dildo + Strap on harnas. Maar in een handomdraai van je dildo een voorbind dildo beige. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes