1. top-10
  2. Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris.

Kleur

Nude

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

11.50 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.50 cm

Lengte: 10.60 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris.

De Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris is de perfecte manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Deze vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en voelt zacht en comfortabel aan. De vibrator is voorzien van 10 verschillende trillingsfuncties, waarmee je je partner kunt verwennen met een verscheidenheid aan sensaties. De vibrator heeft ook een afstandsbediening, waarmee je de vibrator kunt bedienen en het seksspel naar een hoger niveau kunt tillen. De vibrator heeft ook een unieke, gevormde Seashell Clitoris stimulator die de clitoris direct zal stimuleren, waardoor je een diep gevoel van genot zult ervaren. De vibrator is ook waterdicht, waardoor je er zorgeloos mee kunt spelen in het bad of onder de douche. Kortom, de Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris is de perfecte manier om je seksleven te verrijken. Met de Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris kun je je partner uitdagen voor meer spanning en genot tijdens.

Veelgestelde vragen over Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.50 cm
  • Lengte: 10.60 cm

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Nude van kleur.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. is 11.50 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Essential Pleasure Dané Vibrators voor Vrouwen Vibrator met Afstandsbediening Seksspeeltjes Seashell Clitoris. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes