1. top-10
  2. Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Kleur

wit

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:6 cm

Lengte: 32 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

De Love Magic Wand is een draadloze massager die met USB werkt. Het is een uniek en geavanceerd product dat is ontworpen om een intense massage ervaring te creëren. Het product heeft een handige, gebruiksvriendelijke afstandsbediening, waarmee je met slechts één knop de massagevermogen kunt aanpassen. U kunt kiezen uit 20 verschillende massage standen, variërend van zacht en subtiel tot stevig en intens. De Love Magic Wand is gemaakt van siliconen, wat het een zacht en veilig gevoel geeft. De krachtige motor produceert een constante en fluwelen trilling die diep in de spieren doordringt. Het product is 32 cm lang, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien heeft het een speciale wrijvingsloze coating, waardoor je geen irritatie krijgt van het gebruik. De Love Magic Wand is een perfect product voor iedereen die een intense massage ervaring wil. Het is een krachtig product dat zorgt voor een onvergetelijke massage ervaring. Het is een stil product dat uw privacy respecteert. U kunt de Love Magic Wand ook makkelijk opbergen en meenemen voor onderweg.

Veelgestelde vragen over Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie.

Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6 cm
  • Lengte: 32 cm

Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is gemaakt van Siliconen | ABS en is wit van kleur.

Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Love Magic draadloze Magic wand USB- massager/vibrator 20 standen (32 cm) nieuwste versie. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes