1. top-10
  2. PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:6.80 cm

Lengte: 20.70 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

De verwarmde vibrator behandelt je gevoeligste plekjes met plezier, dankzij de verwarmde schacht die je gevoelige zones verwarmt tot een ontspannen temperatuur. De fluisterstille motor is zo ontworpen dat je je niet hoeft te schamen voor eventuele geluiden terwijl je geniet. De krachtige vibraties kunnen aangepast worden met de 12 verschillende vibraties, om je een unieke ervaring te geven. De lengte van 7.5 inch is perfect gevormd voor het stimuleren van de clitoris en g-spot, waardoor je meer voelt en meer geniet. Dankzij het lichte ontwerp en het ergonomische handvat is het comfortabel om te gebruiken en kun je precies de juiste druk uitoefenen. De BodyRythm vibrator is gemaakt van medisch silicone dat zacht en veilig aanvoelt tegen je huid. De vibrator is ook waterproof, waardoor je hem gemakkelijk onder de douche kan gebruiken. Kortom, de PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en verwarmde vibrator clitoris G-spot stimulator is de perfecte vibrator om jouw fantasieën waar te maken.

Veelgestelde vragen over PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6.80 cm
  • Lengte: 20.70 cm

PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Roze van kleur.

PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes