1. top-10
  2. My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 5 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

De My Celebrator Sex Toys voor vrouwen is een geweldig cadeaupakket voor iedereen die van plezier en genot houdt. Dit pakket bevat drie verschillende vibrators, perfect voor elke vrouw die van experimenteren houdt. De eerste is een clitoris vibrator die een intense stimulatie biedt voor een ongekend hoogtepunt. De tweede is een vibrator voor vrouwen die een verwarmend, ontspannend gevoel biedt bij intieme momenten. De derde is een Oral B Elektrische die mee vibreert met de bewegingen van de elektrische tandenborstel. De vibrators zijn gemaakt van een zacht en soepel materiaal, waardoor ze comfortabel aanvoelen en een optimaal genot bieden. Ze hebben ook een verstelbare snelheid, zodat je de intensiteit van het genot naar wens kunt aanpassen. De vibrators zijn ook waterdicht, wat betekent dat je ze kunt gebruiken in bad of onder de douche. De vibrators zijn ook gemakkelijk te bedienen, zodat je meteen kunt genieten van je moment van plezier.

Veelgestelde vragen over My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 5 cm

My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is gemaakt van ABS en is Roze van kleur.

My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes