1. top-10
  2. Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo.

Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo.

Kleur

bruin

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

22 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:6 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo.

De Erodit Brown Chocolate Dildo is een perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een realistische ervaring. De stevige zuignap zorgt ervoor dat hij op elke vlakke, gladde ondergrond blijft staan. Zo kun je hem zo opwindend mogelijk gebruiken. De flexibele kop en scrotum maken het mogelijk om een diepe, intense penetratie te ervaren, zowel anaal als vaginaal. Het materiaal waaruit de Erodit Brown Chocolate Dildo is gemaakt, is medisch getest en 100% onschadelijk voor je lichaam. De siliconen stof voelt zacht aan en is gemakkelijk te reinigen. De dildo is afgerond aan de bovenkant en heeft een stevige balzak aan de onderkant. Hierdoor is hij gemakkelijk te sturen en te navigeren. De Erodit Brown Chocolate Dildo is een geweldige keuze voor mannen die op zoek zijn naar een realistische ervaring.

Veelgestelde vragen over Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo.

Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6 cm
  • Lengte: 20 cm

Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. is gemaakt van PVC en is bruin van kleur.

Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. is 22 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Erodit Brown Chocolate Dildo, 20 cm, realistische penis met balzak en stevige zuignap, Dildo mannen Anaal Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes