1. top-10
  2. King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig.

King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig.

Kleur

Beige

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

22 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:20 cm

Lengte: 8 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig.

De King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie is precies wat je zoekt. Het heeft een prachtige realistische vormgeving, waardoor het eruit ziet en voelt als een echte penis. De dildo is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt op je huid. Het heeft een zuignap aan de onderzijde, zodat je hem kunt bevestigen aan een glad oppervlak en de balzak zorgt voor extra stimulatie. De King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie is de perfecte manier om je seksleven nieuw leven in te blazen. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft je een realistische sensatie. Of je nu alleen bent of samen met je partner, deze dildo zal je fantasie laten exploderen. Geniet van de intense sensaties die het je zal geven en bereik ultiem genot.

Veelgestelde vragen over King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig.

King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:20 cm
  • Lengte: 8 cm

King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. is 22 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

King Cock 25.4 cm Dildo met Realistische Vormgeving Zuignap en Balzak voor Optimaal Penetratie beigeig. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes