1. top-10
  2. Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo.

Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo.

Kleur

Blauw

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:325 mm

Lengte: 188 mm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo.

De Supreme Vibrator is het ultieme speeltje voor spanning en plezier. Het is een krachtige vibrator met een uniek ontwerp dat speciaal is ontworpen om uw G-spot en clitoris te stimuleren. De vibrator is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid en comfort. Het is licht van gewicht en gemakkelijk te bedienen. De vibrator heeft verschillende trillingspatronen en krachtige vibraties. U kunt het instellen op de intensiteit die u het meest comfortabel vindt. Bovendien is het USB-oplaadbaar, waardoor u het overal mee naartoe kunt nemen. Het is ook 100% waterdicht, waardoor u het in bad of onder de douche kunt gebruiken. U kunt de vibrator ook gebruiken met een partner voor heerlijke stomende seksuele avonturen. Met de Supreme Vibrator is er altijd een manier om een geweldige sensuele en erotische ervaring te creëren.

Veelgestelde vragen over Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo.

Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:325 mm
  • Lengte: 188 mm

Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. is gemaakt van Siliconen en is Blauw van kleur.

Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Supreme Vibrator Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Sex Toys Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes