1. top-10
  2. TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

Kleur

Wit

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.40 cm

Lengte: 3.40 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

Met de TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening kun je een nieuwe dimensie aan je seksleven toevoegen. Deze seksmachine heeft een krachtige motor voor diepgaande trillingen, waardoor je lange avonturen in seksuele bevrediging kunt beleven. De afstandsbediening maakt het mogelijk om de vibraties en rotaties in kracht en snelheid te veranderen. Je kunt ook de verschillende seksspeeltjes wisselen, zoals vibrators, dildos en andere accessoires, zodat je je seksavonturen op een nieuwe manier kunt ervaren. De sex machine is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, dat gemakkelijk schoon te maken is. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven spannend te maken, dan is de TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening een perfecte keuze. Met de TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening kun je eindeloze avonturen beleven. De krachtige motor levert diepgaande trillingen, waardoor je intenser kunt genieten van je seksuele bevrediging. Met de afstandsbediening kun.

Veelgestelde vragen over TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening.

TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.40 cm
  • Lengte: 3.40 cm

TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is gemaakt van Siliconen en is Wit van kleur.

TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is 14 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Sex Machine Vibrators Dildos Seksspeeltjes voor Vrouwen Afstandsbediening. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes