1. top-10
  2. LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

Kleur

Blauw

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:24.50 cm

Lengte: 19.60 cm

Plezier voor

Man

Watervast

Ja

Omschrijving van LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

LOKI Wave™ is een revolutionaire nieuwe manier om te genieten van prostaatstimulatie. Het is het eerste product dat een unieke golfbeweging combineert met krachtige vibraties, waardoor je een diepgaand en intens orgastisch genot kunt ervaren. De lange, afgeronde steel van de LOKI Wave™ is ontworpen om je prostaat comfortabel en effectief te masseren. Zijn unieke WaveMotion™-technologie is ontworpen om cirkelvormige bewegingen te maken die je een ongeëvenaard orgastisch gevoel geven. Daarnaast is de LOKI Wave™ waterbestendig en voorzien van een intuïtief bedieningspaneel dat eenvoudig te bedienen is. Je kunt kiezen uit vijf verschillende vibratiestanden en intensiteiten, waarmee je een intense orgastische ervaring kunt creëren. De LOKI Wave™ biedt ook een draadloze afstandsbediening met een bereik tot wel een meter, waardoor je de vibraties kunt bedienen terwijl je in een andere kamer bent. Met zijn luxe afwerking en revolutionaire technologie is de LOKI Wave™ een must-have voor mannen die op zoek zijn naar een levensveranderende orgastische ervaring.

Veelgestelde vragen over LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:24.50 cm
  • Lengte: 19.60 cm

LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Blauw van kleur.

LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is 10 cm. Het is geschikt voor Man.

LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes