1. top-10
  2. PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Kleur

Groen

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:36 mm

Lengte: 12 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

De PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator is een innovatief seksspeeltje dat is ontworpen voor vrouwen. De vibrator heeft een unieke luchtpuls technologie die de gebruiker in staat stelt om een nieuw niveau van stimulatie te bereiken. De vibrator heeft 10 verschillende vibratie en luchtdrukinstellingen, waardoor je de perfecte stimulatie kunt vinden die bij jou past. Er worden ook verschillende opzetstukken meegeleverd, waarmee je kunt experimenteren met verschillende stimulatiepatronen. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat zacht aanvoelt op de huid en comfortabel te gebruiken is. Bovendien is de vibrator gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep, waardoor je het speeltje hygiënisch kunt houden. De vibrator is ook waterproof, waardoor je hem ook onder de douche of in het bad kunt gebruiken. Om de vibrator te gebruiken, hoef je alleen maar op de knoppen te drukken en je kunt genieten van de intense stimulatie. Met de PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager kun je de meest intense orgasmes ervaren!

Veelgestelde vragen over PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:36 mm
  • Lengte: 12 cm

PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is Groen van kleur.

PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is 12 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

PureVibe Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes