1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket.

Kleur

Wijnrood | Wit

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket biedt een unieke ervaring voor uw intieme momenten. De Satisfyer Pro 2 is een innovatief seksspeeltje dat gebruik maakt van luchtdruktechnologie voor een unieke sensatie. De vibraties zijn afgestemd op uw lichaam en doen wonderen om uw gevoeligheid te verhogen. Het voordeelpakket bevat ook een set van twee premium producten om uw seksspeeltje goed te verzorgen: een glijmiddel van hoge kwaliteit en een Toycleaner spray. Deze producten nemen uw intieme momenten naar een hoger niveau en voegen een aangename extra toe aan uw ervaring. Het Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket is een zeer gunstig aanbod voor wie op zoek is naar een innovatief seksspeeltje dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Met de combinatie van luchtdruk en vibrerende functies creëert het een onvergetelijke sensatie. Daarnaast kunt u ook rekenen op een glijmiddel en een toycleaner om het speeltje goed te verzorgen. Geniet van een ongekende ervaring met dit voordeelpakket!

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 10 cm

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. is gemaakt van Siliconen en is Wijnrood | Wit van kleur.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Liquid Air Voordeelpakket. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes