1. top-10
  2. GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

Kleur

Licht Bruin

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

16.5 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.8 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

De vibrator heeft ook een unieke clitorisstimulator. Deze is gemaakt van 100% siliconen en is gevormd als een kleine tong. De tong heeft een zachte, gladde aanraking die zorgt voor een diepe, sensuele stimulatie. De LIGHT SKIN PRIME is voorzien van 10 vibratiestanden. Deze variëren van subtiele trillingen tot krachtige golven die de clitoris optimaal stimuleren. Met de afstandsbediening kunt u de vibratiestanden makkelijk aanpassen. U kunt er zelfs voor kiezen om verschillende combinaties van stoot- en vibratiepatronen te maken. De vibrator is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Met de GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR kunt u genieten van een unieke en realistische sekservaring. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat zacht aanvoelt. De verschillende stoot- en vibratiepatronen zorgen voor een diepe stimulatie in de clitoris. De afstandsbediening maakt het mogelijk om de vibratiestanden makkelijk aan te passen. De vibrator is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Geniet van een unieke sekservaring met de GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBR.

Veelgestelde vragen over GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator.

GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.8 cm
  • Lengte: 22 cm

GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is gemaakt van Siliconen en is Licht Bruin van kleur.

GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is 16.5 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

GAVURY LIGHT SKIN PRIME VIBRATOR Stotend en Vibrerend 10 Vibratie Standen Realistisch Siliconen Clitoris Stimulator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes