1. top-10
  2. Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig.

Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

24 cm

Materiaal

Metaal

Afmetingen

Breedte:16 cm

Lengte: 38 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig.

De Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig is een zeer innovatieve seksspeeltje dat de grenzen van plezier verlegt. Met een holle schacht van 30 cm, is deze voorbinddildo perfect voor diegenen die weten dat grootte echt wel uitmaakt. Het materiaal is zacht en zal bijdragen aan een comfortabele ervaring. De holle schacht bevat een kleine, trillende bullet die heerlijk trilt en je partner kan ook genieten van de stimulatie. De voorbinddildo heeft 12 bevestigingsgordels van hoge kwaliteit, die je middel en benen stevig en comfortabel vasthouden tijdens het spelen. Deze zijn stevig genoeg om je gewicht te dragen zonder te verschuiven of los te laten. De gordels zijn verstelbaar, wat betekent dat je deze kunt aanpassen aan je lichaamsomvang. De voorbinddildo kan zowel voor mannen als voor vrouwen gebruikt worden, waardoor het een veelzijdige speeltje is. De holle schacht is ook ideaal voor het gebruik als masturbator, waardoor je je eigen penis kunt masseren terwijl je je partner penetreert.

Veelgestelde vragen over Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig.

Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:16 cm
  • Lengte: 38 cm

Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. is gemaakt van Metaal en is Beige van kleur.

Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. is 24 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pipedream Wanachi Hollow 12 Strap-On Voorbinddildo beigeig. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes