1. top-10
  2. Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:12 cm

Lengte: 24.40 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L.

Strap-on-me® biedt een ongeëvenaarde sensatie dankzij zijn trillende strap-on met 3 motoren. Gemaakt van zacht en aangenaam siliconen, biedt deze vibrator een dubbele stimulatie van de clitoris en G-spot. De buigbare nek met positiegeheugen zorgt voor een perfecte pasvorm, waardoor het gemakkelijk te dragen is. U kunt kiezen uit verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen. Het design van deze strap-on is ontworpen om de intensiteit van de orgasmes te verhogen, met zijn krachtige en onafhankelijk regelbare motoren. Het discrete en stille ontwerp en de verfijnde afwerking maken dit model uniek. Geniet van een bijzondere ervaring met de Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon.

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:12 cm
  • Lengte: 24.40 cm

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. is 20 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Vibrerende Strapless Strapon | Voorbinddildo met 3 motoren beige L. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes