1. top-10
  2. Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor.

Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor.

Kleur

Zwart

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:2.80 cm

Lengte: 8.70 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor.

De Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator is een revolutionaire prostaatmassager met 9 massage- en 9 vibratiestanden. Dit sex speeltje is speciaal ontworpen om mannen te verwennen met een gerichte massage die prostaatstimulatie combineert met een vibrerende testikelring. De unieke bewegende bollingsmassage past zich aan je lichaam aan en zorgt voor een intens gevoel van genot. De Viberoz Davey is daarnaast ook nog eens waterdicht en USB-oplaadbaar. Hierdoor kun je deze prostaatmassager gemakkelijk meenemen naar het bad of jacuzzi voor een extra sensuele ervaring. Gun jezelf als man het ultieme genot van prostaatstimulatie en doe jezelf deze massager cadeau! De Viberoz Davey is de perfecte aanvulling op je collectie sex toys en zal je meenemen naar een wereld vol steeds meer opwindende genot.

Veelgestelde vragen over Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor.

Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:2.80 cm
  • Lengte: 8.70 cm

Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. is 10 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Viberoz Davey Prostaat Vibrator met Massager en Testikel Stimulator 9 Massage en 9 Vibratie Standen Sex Toys Voor. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes