1. top-10
  2. Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo.

Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo.

De Eldur® Tarzan Vibrator is een van de meest discreete seksspeeltjes op de markt. Het handvat is voorzien van een slank, ergonomisch ontwerp dat comfortabel en stevig in de hand ligt. De vibrator is gemaakt van 100% medisch siliconen en de buitenkant is voorzien van een glad, zacht en glanzend oppervlak dat aanvoelt als de huid. De Eldur® Tarzan Vibrator is waterdicht en voorzien van een USB-oplaadkabel voor een lange levensduur. Het is ook draadloos, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen voor een spannend avontuur. Bovendien is het voorzien van een speciale functie die ervoor zorgt dat de vibrator geruisloos is, zodat je je er niet druk om hoeft te maken dat iemand je zal horen. Kortom, de Eldur® Tarzan Vibrator is het perfecte seksspeeltje voor een heerlijke stimulatie van je clitoris, G-spot en vagina.

Veelgestelde vragen over Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo.

Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3 cm
  • Lengte: 18 cm

Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. is 10 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Eldur® Tarzan Vibrator 30 Standen Stil Discreet Seksspeeltjes Vibrators voor Vrouwen Clitoris G-spot Stimulator Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes