1. top-10
  2. TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening.

TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening.

Kleur

Bruin

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

Siliconen, ABS

Afmetingen

Breedte:4.2 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening.

Met de TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening ervaar je ultiem genot. Deze vibrator is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Hij beschikt over verschillende functies, zoals vibratie en rotatie, maar ook verwarming van het element. De afstandsbediening maakt het mogelijk voor de man om te genieten van deze unieke ervaring. De vibrator is gemaakt van een zachte, flexibele siliconen materiaal voor een comfortabele ervaring. Het gladde oppervlak voelt heerlijk aan bij aanraking. De krachtige vibraties zorgen voor een prettige stimulatie. De roterende functie voelt bijzonder aangenaam bij aanraking van de G-spot. De verwarmende functie zorgt voor een diepere sensatie. Met de TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening heb je de ultieme vibrator voor jouw seksueel genot. Hij zal je verrassen met zijn krachtige functies en heerlijke sensaties. Laat je verwennen door deze bijzondere vibrator!

Veelgestelde vragen over TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening.

TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.2 cm
  • Lengte: 22 cm

TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. is gemaakt van Siliconen, ABS en is Bruin van kleur.

TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. is 16 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Roterende Dildo Vibrator voor Gspot Verwarming en afstandsbediening. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes