1. top-10
  2. Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:10.50 cm

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

De Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar is het perfecte seksspeeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om te genieten. De vibrator heeft een unieke draaiende kietelaar waardoor je meerdere plekjes tegelijk kunt stimuleren. De clitoris stimulator is bevestigd aan de vibrator waardoor je g-spot, clitoris, anus, vulva en tepels tegelijk kunnen worden verwend. De vibrator is gemaakt van zacht siliconen, waardoor het aangenaam aanvoelt bij het penetreren. Door de draaiende kietelaar zul je een intenser en lekkerder orgasme ervaren. Geniet van de dubbele stimulatie en bereik het ultieme hoogtepunt met de Teazers G-Spot Vibrator!

Veelgestelde vragen over Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met.

Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10.50 cm
  • Lengte: 20 cm

Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roze van kleur.

Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is 15 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Teazers G-Spot Vibrator met Draaiende Kietelaar Vibrators voor Vrouwen met Dubbele Stimulatie Sex Toys voor Vrouwen met. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes