1. top-10
  2. Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver.

Kleur

Zilver

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

7 cm

Materiaal

RVS

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver.

Het mooie van deze mini vibrator is dat hij niet zo groot is, maar toch veel kracht biedt. Het kleine formaat is een pluspunt, omdat hij gemakkelijk mee te nemen is waar je ook bent. De mini vibrator is gemaakt van zilver en heeft een gladde textuur die zacht aanvoelt tegen de huid. Met deze mini vibrator heb je een verkwikkend genot dat je clitoris en G-spot stimuleert. De mini vibrator heeft verschillende vibratiepatronen en de intensiteit is instelbaar. De bediening is erg simpel, en je kunt de vibratiepatronen en intensiteit eenvoudig aanpassen met de knoppen aan de bovenkant. Voel de warme sensatie en ervaar het ultieme genot met deze mini vibrator.

Veelgestelde vragen over Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. is gemaakt van RVS en is Zilver van kleur.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. is 7 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Zilver. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes