1. top-10
  2. Anal Probe Prostaat Dildo No.2.

Anal Probe Prostaat Dildo No.2.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Anal Probe Prostaat Dildo No.2. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Anal Probe Prostaat Dildo No.2. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Anal Probe Prostaat Dildo No.2.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 21 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Anal Probe Prostaat Dildo No.2.

De Anal Probe Prostaat Dildo No.2 is speciaal ontworpen om de prostaat te stimuleren. Door zijn gebogen schacht en semi-realistisch ontwerp met een ronde eikel, is deze dildo perfect voor het bereiken van een geweldige climax. Het siliconen materiaal is zacht en buigzaam, waardoor het comfortabel in gebruik is. Ook is hij gemakkelijk schoon te maken met toycleaner en een schone doek. De knobbel aan de onderkant van de dildo maakt het gemakkelijk om de dildo vast te houden. De Anal Probe Prostaat Dildo No.2 is een perfecte keuze voor iedereen die een intense sensuele ervaring wenst. Het is een uitstekende keuze voor mensen die de prostaatstimulatie willen ervaren, alsmede voor mannen die willen experimenteren met anale stimulatie. De dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat veilig is voor het lichaam. Met deze dildo kunt u de grenzen van uw seksuele ervaringen verleggen!

Veelgestelde vragen over Anal Probe Prostaat Dildo No.2.

Anal Probe Prostaat Dildo No.2. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 21 cm

Anal Probe Prostaat Dildo No.2. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Anal Probe Prostaat Dildo No.2. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Anal Probe Prostaat Dildo No.2. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Anal Probe Prostaat Dildo No.2. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes