1. top-10
  2. KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo.

KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo.

Kleur

Beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Rubber, Elastomeer, Synthetisch rubber

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo.

Met deze mooie realistische dildo krijg je een ongekende ervaring. De dildo is 20 cm lang en heeft een levensechte balzak en een stevige zuignap. De zuignap kan worden gebruikt voor veilige en comfortabele handvrije spelletjes. Dankzij de zuignap kun je de dildo bevestigen op een glad oppervlak voor nog meer plezier. De dildo is gemaakt van medische siliconen en is glijmiddelbestendig. Het is ook geschikt voor anaal gebruik. Je krijgt ook een pot glijmiddel meegeleverd. Met dit glijmiddel beleef je nog meer plezier. Het glijmiddel is veilig te gebruiken met alle soorten seksspeeltjes. Geniet van een soepele glijdende sensatie en geniet meer van je seksspeeltjes. Dankzij het glijmiddel kun je jouw nieuwe dildo goed gebruiken. Gebruik de KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap met glijmiddel voor een ongekende ervaring. Geniet van intense orgasmes met deze levensechte dildo. Laat jezelf meevoeren naar een nieuwe wereld van plezier.

Veelgestelde vragen over KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo.

KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 22 cm

KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. is gemaakt van Rubber, Elastomeer, Synthetisch rubber en is Beige van kleur.

KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. is 20 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

KOASH Premium realistische dildo met balzak en stevige zuignap inclusief glijmiddel ook voor anaal gebruik 20 cm dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes