1. top-10
  2. LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

Kleur

Zwart | Rood

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

14.30 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:71 cm

Lengte: 14.30 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

De LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een revolutionaire manier om jouw erotische reis te verbeteren. Deze automatische masturbator is voorzien van een open-interface app en 4 verschillende krachtige motoren die je een diep doordringende trilling geven. Je kunt de intensiteit van de trillingen aanpassen en je prestaties meten met de originele LELO-technologie die is ingebouwd in dit futuristische apparaat. De LELO F1S V2 is gemaakt met een speciale siliconen laag die je erogene gebieden volledig bedekt en geeft je een comfortabel gevoel tijdens het gebruik. De gunmetal black afwerking geeft een gevoel van luxe en de prachtige vormgeving maakt het een genot om te gebruiken. Met de F1S V2 genotsconsole kun je de controle nemen over je erotische reis en genieten van een intensieve ervaring die geheel op maat is gemaakt, ongeacht je formaat of vorm.

Veelgestelde vragen over LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4.

LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:71 cm
  • Lengte: 14.30 cm

LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is gemaakt van Siliconen en is Zwart | Rood van kleur.

LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is 14.30 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw.

LELO F1S V2 genotsconsole in gunmetal black is een automatische masturbator voor mannen met open-interface app en 4. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes