1. top-10
  2. Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm.

Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm.

Kleur

Geslacht

Inbrenglengte

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm.

De Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm is een musthave voor iedereen die klaar is voor wat anders! De dildo is gemaakt van een levensechte materiaal dat zacht aanvoelt en comfortabel is. Daarnaast heeft de dildo vele ribbels en contouren waardoor hij extra stimulatie geeft. De zuignap aan de onderkant maakt het mogelijk om hem op bijna elk glad oppervlak te plaatsen, waardoor je maximale bewegingsvrijheid hebt. Daarnaast heeft de dildo een echte ejaculatiefunctie waardoor het lijkt alsof hij daadwerkelijk ejaculeert. De Sex Dragon® Tyranno the squirter dildo is een perfecte keuze voor wie avontuur en plezier zoekt in de slaapkamer. Ben je klaar voor wat anders? Kies dan voor de Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. Deze dildo biedt een uniek avontuur in de slaapkamer met maximaal genot voor hem en haar. Met de echte ejaculatiefunctie en de vele zachte ribbels en contouren voelt de dildo zeer realistisch aan. De zuignap aan de onderkant maakt het mogelijk om.

Veelgestelde vragen over Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm.

Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. is gemaakt van en is van kleur.

Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. is . Het is geschikt voor .

Sex Dragon® Tyranno the squirter Realistische ejaculatie dildo met zuignap spuitfunctie 20cm. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes