1. top-10
  2. Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen.

Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 13.50 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen.

De Teazers Verwarmende Buttplug Vibrator is een seksspeeltje dat je de ultieme sensuele ervaring geeft. Door de verwarmende eigenschap van 37 graden voel je een heerlijk comfort. Naast verwarmen vibreert deze toy ook op 10 verschillende standen, waardoor je elke keer een ander gevoel beleeft. De vibrator is gemaakt van zijdezacht siliconen wat een aangenaam gevoel geeft op de huid. Door de licht gebogen top, smalle hals en vlakke voet is de vibrator makkelijk te plaatsen in de juiste zone. Door het gebruik van glijmiddel op waterbasis glijdt de vibrator moeiteloos naar de plekken waar je het meest van geniet. Deze vibrator is perfect voor zowel mannen als vrouwen. Met de Teazers Verwarmende Buttplug Vibrator worden jouw seksuele fantasieën werkelijkheid. Of je nu alleen bent of met je partner, deze vibrator zorgt ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt. De vibrator is te gebruiken in bad of onder de douche, waardoor je nog meer geniet van het water. De vibrator is ook makkelijk schoon te maken met een beetje zeep en water. Probeer deze vibrator nu uit en ervaar het ultieme genot!

Veelgestelde vragen over Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen.

Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 13.50 cm

Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Zwart van kleur.

Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. is 10 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Teazers Verwarmende Buttplug Vibrerende Buttplug Anaal Vibrator Sex Toys voor Mannen en Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes