1. top-10
  2. Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig.

Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15.60 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:65 cm

Lengte: 18.8 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig.

De Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo biedt een levensechte ervaring. Dankzij de zachte mantel en harde kern voelt het materiaal aan alsof het leeft. De dildo heeft een geheugeneffect: wanneer je de dildo knijpt of buigt, blijft deze vorm gedurende een bepaalde tijd behouden. Daarnaast reageert het materiaal ook op warmte of kou. Als je de dildo verwarmt met warm water, wordt het materiaal zachter. Als je het koelt, wordt het hard en stevig. De Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo is ideaal voor alle soorten wilde vrijen. De dildo heeft een zuignap waarmee je hem op verschillende harde oppervlakken kunt bevestigen. Dit betekent dat je de dildo op elke manier en in elke stand kunt gebruiken. De dildo is 18.8 cm lang en heeft een beige kleur. Zo voel je je partners aanwezigheid tijdens het vrijen, wat voor een realistische en onvergetelijke ervaring zorgt.

Veelgestelde vragen over Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig.

Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:65 cm
  • Lengte: 18.8 cm

Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. is 15.60 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Silexd Zeer Realistische Zuignap Dildo met Zachte Mantel en Harde Kern voor Levensechte Ervaring 18.8 cm beigeig. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes