1. top-10
  2. Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur.

Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur.

Kleur

beige

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

30 cm

Materiaal

Rubber, ABS, Vinyl

Afmetingen

Breedte:16 cm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur.

De Hollow Strap On 12 inch Strap On Harness van Pipedream is perfect voor wie op zoek is naar een dildo die de ervaring en het plezier verhoogt. Deze lichte huidskleurige dildo heeft een inbrengbare lengte van 30 cm en een diameter van 5.6 cm, waardoor je het ultieme gevoel krijgt. Dit verstelbare harnas is comfortabel in gebruik. Je verstelt het harnas met behulp van de verstelbare schouderbanden en een stevige O-ring. Dit product is gemaakt van lichaamsveilige materialen. Je kunt de Hollow Strap On 12 inch Strap On Harness alleen of met je partner gebruiken. Je kunt het harnas gebruiken in een verscheidenheid aan standen. Geniet van de ervaring en de sensatie, waardoor je het ultieme gevoel krijgt. Wij adviseren het gebruik van een glijmiddel om het maximale plezier te ervaren. Verheug je op een avontuur met de Hollow Strap On 12 inch Strap On Harness van Pipedream.

Veelgestelde vragen over Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur.

Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:16 cm
  • Lengte: 10 cm

Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. is gemaakt van Rubber, ABS, Vinyl en is beige van kleur.

Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. is 30 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Pipedream Hollow Strap On 12 Inch Strap On Harness Lichte huidskleur. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes