1. top-10
  2. Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM.

Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15.50 cm

Materiaal

TPU

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM.

Deze vibrerende dildo met draadloze afstandsbediening heeft een realistische eikel en aders, waardoor je het gevoel hebt alsof je een echte penis hebt. Met een totale lengte van 22 cm, een breedte van 4 cm en een gewicht van 500 gram, is hij lekker zwaar en stevig. Hij heeft een stevige basis die voorkomt dat hij van de oppervlakte glijdt als hij wordt gebruikt. Deze vibrerende dildo heeft 10 verschillende vibratie-instellingen, waarmee je precies de juiste sensatie kunt vinden. Je kunt deze instellingen bedienen met behulp van de draadloze afstandsbediening. Deze afstandsbediening heeft een bereik van tot wel 10 meter, wat betekent dat het mogelijk is om de vibraties te bedienen terwijl je nog aan het genieten bent. De dildo heeft ook een verwarmingsfunctie, waarmee je een levensecht gevoel kunt creëren. De verwarmingsfunctie is zeer veilig en heeft automatische uitschakeling.

Veelgestelde vragen over Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM.

Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 22 cm

Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. is gemaakt van TPU en is Beige van kleur.

Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. is 15.50 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Vibrerende Dildo met Draadloze Afstandsbediening Dildo met realistische Eikel en Aders 22 CM. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes