1. top-10
  2. PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

12 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:11.30 cm

Lengte: 12 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

De PureVibe® Air-Pulse Massage Lover is een unieke luchtdruk vibrator die je een intens gevoel geeft vanwege de krachtige pulsaties. De vibrator heeft twee krachtige motoren, één voor de clitoris en één voor de G-spot, waardoor je een intense stimulatie ervaart. De vibrator heeft ook een verwarmingsfunctie die je een extra warm en comfortabel gevoel geeft. De vibrator is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal dat geen irritatie veroorzaakt en is gemakkelijk te reinigen. De vibrator is ook uitgerust met een oplaadbare batterij die je gemakkelijk kunt opladen met de meegeleverde USB-kabel. De bediening is eenvoudig met de twee knoppen aan de bovenkant waarmee je de vibratieniveaus en de verwarmingsfunctie kunt aanpassen. Met de PureVibe® Air-Pulse Massage Lover kun je je intieme momenten verrijken en een diepere verbinding met jezelf maken. Neem de controle over je seksspeeltje en ervaar een nieuwe wereld van intieme bevrediging.

Veelgestelde vragen over PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes.

PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:11.30 cm
  • Lengte: 12 cm

PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is 12 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® Air-Pulse Massage Lover Duo Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes