1. top-10
  2. PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 8.50 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

De Oral Air-Pulse Lover van PureVibe® is een revolutionair seksspeeltje dat het orgasmevermogen naar een hoger niveau tilt. Deze unieke vibrator heeft een tongachtige vorm, die je clitoris stimuleert met een combinatie van luchtdruk en trillingen. Deze speciaal ontwikkelde technologie zorgt ervoor dat je een diepere, intensievere stimulatie ervaart. Het design is elegant en stijlvol. De Oral Air-Pulse Lover is gemaakt van lichte en flexibele siliconen, waardoor je perfecte controle hebt over de stimulatie. Met de knop aan de bovenkant kun je gemakkelijk de intensiteit en snelheid aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om de trillingen te verhogen of juist te verlagen, wat ideaal is voor het creëren van een subtiele opbouw van opwinding. De Oral Air-Pulse Lover heeft ook een verwarmingsfunctie, waardoor je een nog realistischere ervaring krijgt. Geniet van een heerlijke massage en een verwarmend gevoel, terwijl je je clitoris verwent met deze innovatieve vibrator!

Veelgestelde vragen over PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze.

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 8.50 cm

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roze van kleur.

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw.

PureVibe® Oral Air-Pulse Lover Clitoris Vibrator Likkende tong en Luchtdruk Stimulator Sex Toys Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes