1. top-10
  2. Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Kleur

Beige/Transparant

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

15.5 cm

Materiaal

TPU

Afmetingen

Breedte:3.8 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Deze voordeelset bevat een realistische vibrator, gemaakt van zacht en gladde siliconen dat gekenmerkt wordt door een stevige structuur. Ongeacht hoe hard je de vibrator ook inwendig gebruikt, de zuignap op de basis zorgt ervoor dat hij stevig blijft zitten. Het glijmiddel op waterbasis is speciaal gemaakt om de vibrator te beschermen tegen schade en het verminderen van huidirritatie. Het Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set is de perfecte verwenbundel voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een realistische sekservaring. De zacht en gladde siliconen structuur zorgt voor een comfortabel gevoel, terwijl de stevige zuignap de vibrator stevig op zijn plaats houdt. Met het glijmiddel op waterbasis zorg je ervoor dat je optimaal van de vibrator kunt genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade of irritatie.

Veelgestelde vragen over Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set.

Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.8 cm
  • Lengte: 22 cm

Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is gemaakt van TPU en is Beige/Transparant van kleur.

Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is 15.5 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Vibrerend Realistische Dildo met Vibies Glijmiddel Combinatie Voordeel Set. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes