1. top-10
  2. Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo.

Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo.

Kleur

Zwart | Black

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

26 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:6 cm

Lengte: 31 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo.

De Rosebay XXL dildo is de perfecte keuze voor een intens genot. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, deze dildo zal je verrassen met zijn realistische uiterlijk en gelijkenis met de menselijke penis. De Rosebay XXL dildo is 33 cm lang en heeft een balzak die lijkt op die van een echte man. Hij heeft ook een stevige zuignap die je gemakkelijk kunt bevestigen aan de meeste oppervlakken, zodat je je handen vrij hebt voor andere activiteiten. De Rosebay XXL dildo is gemaakt van zacht en veilig siliconen. Hij is ook waterdicht, dus je kunt ermee spelen in bad of onder de douche. De dildo is flexibel genoeg om te volgen bij elke beweging, terwijl hij stevig genoeg is om je de sensatie te geven alsof een echte man je penetreert. Ontdek de Rosebay XXL dildo en geniet van intense sensaties waar je nooit genoeg van zult krijgen. Durf jij het aan?

Veelgestelde vragen over Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo.

Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6 cm
  • Lengte: 31 cm

Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. is gemaakt van PVC en is Zwart | Black van kleur.

Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. is 26 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Rosebay XXL Dildo Grote Dildo Reusachtige Dildo Realistische Dildo met Balzak Dildo met Zuignap Dildo voor Mannen Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes