1. top-10
  2. 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine.

3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

23 cm

Materiaal

TPU

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 26 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine.

De 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine is een dildo met een enorm formaat. Hij is 26 centimeter lang en heeft een diameter van 4,83 centimeter. De dildo is ontworpen om een extra intens gevoel te geven. Hij is gemaakt van veilig TPU en TPE materiaal, waardoor het ideaal is voor zowel vaginale als anale penetratie. De Blackzilla Dildo is gemakkelijk te gebruiken met de Auxfun Basic Seksmachine. De machine is voorzien van 12 verschillende snelheden en 6 vibratie patronen, waardoor je het perfecte ritme kunt vinden wat het meeste plezier geeft. De dildo is ook verkrijgbaar met een extra lange stang om het gemakkelijker te maken om het in te brengen. De stang heeft ook een zachte touch voor extra comfort. Je kunt het ook opwarmen of afkoelen voordat je het gebruikt om extra stimulerende sensaties te ervaren. De Blackzilla Dildo is een perfecte keuze voor iedereen die van een grote en dikke dildo houdt.

Veelgestelde vragen over 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine.

3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 26 cm

3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. is gemaakt van TPU en is Zwart van kleur.

3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van 3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. is 23 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

3XLR Blackzilla Dildo 26 CM voor Auxfun Basic Seksmachine. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes