1. top-10
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila.

Kleur

lilacPaars

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:6.50 cm

Lengte: 16.50 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is zeker een must-have voor iedereen die op zoek is naar nieuwe en innovatieve manieren om plezier te beleven. Het apparaat is niet alleen ultragemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens draadloos bedienbaar. Dankzij de gratis app kun je met een druk op de knop genieten van de meest heerlijke vibraties en drukgolven, overal waar je maar wilt. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is ook uitgerust met een speciale luchtdrukknop. Deze knop geeft je de mogelijkheid om de drukgolven intens te verhogen voor nog diepere, intensere orgasmes. Daarnaast is de vibrator gemaakt van zacht silicoon voor een comfortabele aanvoelen en is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder lila. Kortom, als je op zoek bent naar een innovatief speeltje om je liefdesleven op te vrolijken, dan is de Satisfyer Pro 2 Generation 3 de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:6.50 cm
  • Lengte: 16.50 cm

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. is gemaakt van Siliconen en is lilacPaars van kleur.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator Met App Control Lila. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes