1. top-10
  2. PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.6 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

De Magic Pulsing Rabbit Vibrator van PureVibe® is een ervaring die je niet mag missen. De vibrator verwent je met een fluisterstille en discrete motor en een geruisloze pulsering die je tot een hoogtepunt brengt. De vibrator heeft twee unieke, flexibele arms die je heerlijk stimuleren. Je krijgt een gelijktijdige clitoris en g-spot stimulatie waar je uren van kunt genieten. Met de Magic Pulsing Rabbit Vibrator van PureVibe® heb je een krachtig, maar ook erg discreet speeltje in handen. Je kunt de vibrator makkelijk bedienen met de afstandsbediening of de knoppen op het handvat, zodat jij de controle hebt. De vibrator heeft ook een stotende functie, waarmee je het plezier nog eens extra kunt verhogen. Met dit speeltje kun je elke dag je liefdesleven opfleuren. Wil je een meeslepende ervaring? Kies dan voor de Magic Pulsing Rabbit Vibrator van PureVibe®. De vibrator zorgt voor een unieke stimulatie en garandeert adembenemende orgasmes. De stille motor, discrete design en krachtige pulseringen maken deze vibrator een must-have voor iedere vrouw. Je zult de magische sensatie ervaren die deze vibrator met zich meebrengt!

Veelgestelde vragen over PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet.

PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.6 cm
  • Lengte: 22 cm

PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

PureVibe® The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes