1. top-10
  2. Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14.

Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14.

Kleur

Transparant

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Glas

Afmetingen

Breedte:2.60 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14.

De Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14 is een unieke sextoy die kan helpen om de meest gevoelige plekjes te raken. De dildo is volledig gemaakt van glas. Dit materiaal is transparant, sterk en heeft een extra gladde afwerking. De gebogen vorm is speciaal ontworpen voor het bereiken van de G-spot en de prostaat. Dankzij de handvat heb je een goede grip als je de dildo gebruikt. Daarnaast kan de toy veilig worden gebruikt met alle soorten glijmiddel. Met de Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14 kun je je seksuele ervaringen naar een nieuw niveau tillen. De dildo is makkelijk in gebruik en is volledig vrij van schadelijke stoffen. Bovendien maakt de Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14 het mogelijk om je lichaam op een nieuwe manier te strelen en te verkennen. De dildo is daarom een perfect seksspeeltje om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen te beleven.

Veelgestelde vragen over Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14.

Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:2.60 cm
  • Lengte: 18 cm

Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. is gemaakt van Glas en is Transparant van kleur.

Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. is 10 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes